Løst og fast

Selvfølgelig er dans og musik i højsædet i Frederikshavn Folkedanserforening, men der foregår også mange andre spændende aktiviteter under foreningens paraply. F.eks. startede 10 håndarbejdsglade folkedanserdamer for et års tid siden en strikkeklub, som meget betegnende har fået navnet ”DANSESTRIK”.

Vi mødes den første mandag i hver måned mellem kl. 9 – 12 og skiftes til at lægge hus til. Vi er enige om, at der skal være loft over den kulinariske del af ”festen”, så ingen forventer, at  man stiller an med den store brunch, men lige den del af arrangementet er ikke helt nem at styre, og selvfølgelig er det op til den enkelte, hvad man har lyst til at diske op med.

Efter traktementet går man i gang med håndarbejder af forskellig slags, - strik, hækling, broderi, patchwork m.m. Ud over at inspirere og hjælpe hinanden rent fagligt, dukker mange andre interessante emner op, som livligt bliver diskuteret.  For sådan er enhver god social sammenkomst heldigvis: Udbytterig i enhver henseende!

Et par gange har vi lavet en fælles udflugt til en spændende strikkeforretning, og det har også været oppe at vende, om det kunne være en idé at tage til strikkefestival sammen, f.eks. i Saltum.

"DANSESTRIK" er åben for alle medlemmer i Frederikshavn Folkedansere, og vi glæder os til at tage imod nye medlemmer, der synes, at konceptet er interessant, - og som måske kommer med nye idéer til forbedringer!

Interesseret? Så spørg formand eller kasserer.

 

  

Frederikshavn Folkedansere på Facebook

Find os på Facebook

Det er sjovt at danse!

Vi fester også af og til!