Info

Første danseaften er torsdag den 16. september 2021 kl. 19.30. Vi gør lidt ekstra ud af denne aften, og serverer et stykke lagkage til alle fremmødte. Tag selv kaffe samt service med.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Torsdag, den 17. juni kunne Frederikshavn Folkedansere endelig holde generalforsamling med efterfølgende spisning.

Bestyrelsen havde besluttet, at den sædvanlige forlorne hare skulle skiftes ud med en menu fra Emilievejens Slagter, samt Ingers hjemmelavede citronfromage. Dertil vin, øl og vand efter ønske.

Næsten alle vore medlemmer samt Fladstrand Spillemændene havde sagt ja tak til invitationen, så vi var 47 deltagere. Det blev en fin aften med god mad, sang og dans.

Mon ikke vi alle havde glædet os til at gense ”hinanden” efter den lange nedlukning på grund af Corona, der var i hvert fald en rigtig god stemning. Det var også rart at få prøvet dansebenene af og synge sammen.

Der skal lyde en stor tak til alle deltagere, hvad enten de dansede, spillede, sang eller bare nød aftenen.

Referat af generalforsamling. se her
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For at opdatere siden du læser, skal du trykke F5 og herefter F5 + Ctrl. Så rydder du computerens cache-hukommelse og får den sidste opdatering.

Vi danser i Festsalen på Frydenstrand Skole

Frydenstrandskolen

 

Frederikshavn Folkedansere på Facebook

Find os på Facebook

Det er sjovt at danse!

Vi fester også af og til!